Promoció especial enviament gratuït només al Web
* Promoció vàlida a tot Espanya (península)

Creació d'un petit taller d'ebenisteria al Carrer Llançà 33 de Barcelona, on es produeix mobiliari d'oficina d'estil americà de gran èxit comercial.

Durant aquests anys difícils se segueix amb el taller i es comencen a fabricar armaris de portes corredisses dels quals n'arriben a produir-se més de mil mensualment.

Aprofitant el boom del turisme, Pilma entra per primer cop al món del comerç amb un conjunt d'establiments localitzats a la Costa Brava.

A començaments d'aquesta dècada es desenvolupa un punt de venda a Barcelona el qual aglutina tots els estils de mobiliari existents fins al moment. De l'experiència anterior, el 1974 Pilma inaugura el seu primer establiment en un format ja molt semblant a l'actual, al carrer València 1 de Barcelona, amb més de 2.000m2, sent seleccionat i finalista dels premis FAD d'interiorisme.

El 1987 Pilma obre les portes a un segon establiment comercial a la cèntrica Avinguda Diagonal 403 de Barcelona, també amb més de 2.000m2, on es realitza un espectacular interiorisme connectant mitjançant rampes els seus quatre nivells, aconseguint així també ser seleccionat i finalista dels premis FAD d'interiorisme. També s'amplia fins als 3.000m2 la botiga del carrer València 1.

Es crea la marca PLM DESIGN amb l'objectiu de comercialitzar i distribuir els seus productes exclusius per tota Espanya. En aquests anys Pilma assisteix com a expositor a diferents fires i s'assoleixen acords amb destacades firmes internacionals perquè PILMA les representi i distribueixi a Espanya. Com a conseqüència d’això, s'inaugura una nova planta logística al costat de les instal·lacions de la Fira Barcelona de l'Hospitalet, de 2.000m2. El Comité Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 atorga a Pilma dues llicències en exclusiva per a l'edició i comercialització de la mascota Cobi en materials como l'alumini, el bronze i la resina.

El 2003 s'inaugura un tercer establiment a la ciutat de 1.300m2 on s'aprofundeix en unas col·leccions que incorporen un component de disseny elevat i que siguin a la primera línia de les tendències més contemporànies del mercat internacional. La realització arquitectònica torna a ser seleccionada i finalista als premis FAD d'interiorisme. Una nova organització logística permet obrir una amplicació del magatzem central a Fira de Barcelona arribant a més de 5.000m2. Es reconverteix l'antiga superfície que ocupava el magatzem central de l'Eixample en un gran Outlet de més de 1.000m2.

Durant aquests anys s'arriba a l'acord amb tres firmes de prestigi internacional per implantar les seves shop in a shop en les diferents botigues de Pilma.

ZEUS, marca italiana amb seu a Milà que amb els seus mobles avantguardistes encaixa a la perfecció amb la línia de comercialització de Pilma.

RIMOWA, firma alemanya de maletes d'alumini i policarbonat reconeguda com la marca de més prestigi en el seu sector.

KARTELL, empresa italiana i líder internacional en la distribució de productes de polietilè de disseny.

Pilma desenvolupa a la seva botiga de l'avinguda Diagonal un córner gourmet amb productes alimentaris d'alta qualitat i packaging innovador.

PLM DESIGN obre les portes al mercat internacional després d'anys sent un referent a nivell nacional. Per a la seva potenciació inaugura un showroom professional.