Pilma.com - Terminis i condicions de la botiga online


Com comprar?

Per comprar a la botiga online de Pilma.com, només has d'escollir els articles que més t'interessin, incorporar-los a la cistella de compra fent un clic sobre l'icona del carretó (botó Comprar) i tramitant la comanda, utilitzant el mitjà de pagament que més t'agradi i escollint si vols rebre la compra a casa o recollir-la a la botiga.

Pilma.com, amb C.I.F. A59396861, realitza la venta i distribució dels productes ofertats en aquest servei de botiga online.

El sistema de compra està sotmés a la legislació vigent a Espanya. Per tant, les operacions de venda s'entendran realitzades al domicili de Pilma Disseny, carrer València, número 20, codi postal 08051, Barcelona.

La botiga online de Pilma.com ofereix una àmplia selecció de productes que són enviats exclusivament dintre del territori de l'Estat Espanyol, amb excepció de les Illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

Qualsevol usuari que pugui estar interessat en la compra d'algun dels articles de la botiga online i no es trobi en la situació detallada al punt anterior, haurà de comunicar-se amb nosaltres per mitjà del formulari, on l'informarem de les opcions existents per realitzar la compra.

Els productes ofertats en aquest servei estan dirigits a consumidors finals.

 

Mètodes de pagament

TARGETA DE CRÈDIT:
És possible el pagament amb Targeta de crèdit securitzada, VISA, MASTERCARD o MAESTRO per mitjà de la plataforma digital de RedSys Servicios de Procesamiento.

FINANÇAMENT AMB CETELEM:
Ús facilitem la possibilitat fragmentar el pagament de la vostre comanda a través de l'entitat bancària Cetelem

 

Informació sobre els productes

Les fotografies, representacions gràfiques i iconogràfiques i els vídeos relatius als productes de Pilma Disseny, així com les mesures, descripcions, colors, noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe de continguts a Pilma.com, tenen per objecte aportar la major quantitat d'informació, no obstant això, l'usuari ha de tenir en compte que tenen un propòsit orientatiu i, en conseqüència, no tenen caràcter exhaustiu.

Pilma Disseny es reserva el dret a decidir, en cada moment, els productes oferts als usuaris a través del portal. D'aquesta manera, Pilma Disseny podrà en qualsevol moment afegir nous productes o fer enrere els existents en qualsevol moment. Així mateix, Pilma Disseny es reserva el dret a deixar de facilitar l'accés, en qualsevol moment i sense avís previ, a qualsevol dels productes oferts al portal, amb l'únic objectiu d'oferir millores al nostre portal web.

En el caso en que, por circunstancias de fuerza mayor, un producto no esté disponible después de haberse realizado la solicitud, Pilma Disseny informará al usuario por email de la anulación total o, en su caso, parcial del pedido, y procederá a la devolución del importe correspondiente, sin que tal acción otorgue derecho a indemnización alguna.

 

Enviaments nacionals

Si esculls la opció d'enviament a domicili i resideixes a Espanya, el termini estimat d'entrega dels productes en estoc és el següent:

  • Espanya peninsular: Entre 2 i 4 dies laborables per a productes categoritzats com de regal. Entre 3 i 8 dies laborables per a productes de mobiliari.
  • Balears: consulta per mitjà de formulari.
  • Canàries: consulta per mitjà de formulari.
  • Ceuta y Melilla: consulta per mitjà de formulari.

Els costos d'enviament són gratuïts per a compres superiors a 1.000 euros dintre de la província de Barcelona i per a compres superiors a 2.000 euros en la resta de l'Espanya peninsular. Per a comandes inferiors a qualsevol punt de l'Espanya peninsular, els costos d'enviament són el 10% de la comanda, essent el cost mínim de 5 euros.

Les promocions d'enviament gratuït sòn valides a tota Espanya(península)

 

Enviaments internacionals

Consulta mitjançant el formulari el termini estimat d'entrega.

 

Garantia

Conserva el justificant de compra, la seva presentació és necessària per a qualsevol comprovació, canvi o devolució. Aquest pot trobar-se a l'interior de la caixa o enganxat en la part externa de la mateixa que et dóna el courier, no t'oblidis de desenganxar-lo abans de llençar la caixa.

En relació al Real Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de Novembre, en el que s'aprova el text difós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, es dóna als bens de naturalesa duradora una garantia legal de 2 anys a partir de la data de compra i/o entrega.

No s'inclouen les deficiències ocasionades per negligències, cops, ús o manipulació indegudes, tensió no idònia, instal·lació incorrecta, ni materials sotmesos a desgast per l'ús normal.

En aquelles incidències que justifiquin l'ús de la garantia, es prendrà l'opció de reparar, substituir l'article, rebaixar-lo o tornar-lo dintre dels terminis legals establerts.

La garantia perdrà el seu valor si es modifiquen, alteren o substitueixen algunes de les dades de la mateixa o el justificant de compra.

Per fer efectiva la garantia contacta amb nosaltres en el telèfon 618 262 004 o envia'ns un e-mail a la següent adreça: online@pilma.com

 

Resolución de reclamaciones

La satisfacció dels nostres clients és la principal preocupació de Pilma Disseny. Per aquest motiu Pilma Disseny atendrà qualsevol dubte o reclamació dels seus clients, tan aviat com tingui notícia de la mateixa, comprometent-se a resoldre l'assumpte amb la major brevetat possible.

Així doncs, per al cas que els nostres clients desitgin plantejar qualsevol consulta o realitzar qualsevol reclamació, poden posar-se en contacte amb el Departament d'Atenció al Client de Pilma Disseny:

Pilma Disseny S.A.U.
Carrer València, 20
Barcelona, 08015

 

Devoluciones

El termini de devolució de les comandes és de 30 dies naturals que comencen a comptar a partir de l'entrega en el domicili o de la recollida en la botiga.

Les devolucions hauran de fer-se amb l'embolcall original i sense haver-se usat o muntat. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, havent-se fet abans la comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà a fer el reintegrament de l'import en els terminis establers en el RDL 1/2007, conforme a la modalitat de pagament realitzada per part del client.

Per a qualsevol devolució que no tingui com a causa un desperfecte o error de Pilma Disseny, els costos d'enviament i recollida es carregaran al client. És imprescindible que es retorni el producte en les mateixes condicions que s'ha realitzat l'entrega. En cas contrari l'article no podrà ser retornat.

Per a realitzar la devolució, has de posar-te en contacte amb el nostre Departament d'Atenció al Client a través del teu compte Online i seguir les seves instruccions.


Dades del client: registre, modificació, política de seguretat i confidencialitat

Per a realitzar les teves compres en la nostra botiga online o accedir a determinats serveis, hauràs de registrar les teves dades personals i escollir una contrasenya que et permetrà accedir a totes aquelles zones que requereixin una identificació prèvia. Això impedirà que d'aquí en endavant hagis de tornar a donar-nos aquestes dades.

En el moment que facis el registrament en el nostre servidor segur o realitzis una comanda, les teves dades personals, domiciliàries i relatives a la teva forma de pagament, seran incloses en fitxers responsabilitat de PILMA DISSENY S.A.U., PILMA TRAVEL S.L.U., PILMA LLAR S.L.U. y PILOBAR ASSOCIATS S.L., amb la finalitat d'atendre peticions d'informació i facilitar la relació comercial amb tu, així com l'enviament de comunicacions comercials. En qualsevol moment podràs modificar les dades del teu registre de client o sol·licitar el recordatori de la contrasenya que has oblidat.

Conforme a la nostra garantia de seguretat i confidencialitat, a Pilma.com estem especialment interessats en oferir als nostres clients el més alt nivell de seguretat i protegir la confidencialitat de les dades que ens donen. Per aquest motiu, les transaccions comercials són realitzades en un entorn de servidor segur sota protocol SSL (Secure Socket Layer) i totes les comunicacions es transmeten encriptades sota el xifrat de 128 bits, que ofereix el nivell de protecció més alt a les comunicacions.

Disposem d'un sistema d'avisos de pantalla que identifica els errors comesos en la introducció de dades i permet al client corregir-los en tot moment. Les dades corresponents al producte o servei contractat s'arxiven electrònicament i els clients poden accedir a elles en qualsevol moment.

Si en algun moment tens problemes per accedir a alguna part de la web, és probable que sigui degut al model o versió del teu navegador o a la configuració de les opcions del mateix. Si necessites que t'ajudem a trobar la solució o tens qualsevol dubte respecte el funcionament del nostre sistema de compra, truca'ns al 618 262 004. Ens faràs feliços de poder atendre't.

Pots fer enrere el teu consentiment en qualsevol moment i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit, firmat, dirigit a LOPD GRUPO PILMA –C/València 20, E-08015 Barcelona, o a online@pilma.com adjuntant una fotocòpia del teu DNI.

Impuestos

Residents en la Unió Europea (excepte Canàries, Ceuta i Melilla):

Els preus dels productes que es troben a la venta en les nostres botigues de comerç electrònic inclouen I.V.A

Residents en països extracomunitaris més Canàries, Ceuta i Melilla:

Les compres que es realitzen en les àrees descrites en aquest apartat estaran exemptes del pagament de l'I.V.A.

Recorda que als preus indicats per a costos d'enviament no s'inclouen els impostos indirectes, aranzels i despatxos de duana, que seran pagats en metàl·lic en destí pel receptor de la mercaderia.

No s'enviaran comandes a Apartats de Correus.

El sistema de compra es sotmet a la legislació vigent a Espanya. Per tant, les operacions de venta s'entendran realitzades en el domicili de Pilma Disseny, Carrer València 20, codi postal 08015 Barcelona.

Disposicions Generals

Pilma Disseny es reserva el dret a modificar o cancel·lar , temporal o permanentment, el servei prestat a través de la botiga online de Pilma.com amb o sense avís previ. Pilma Disseny no es fa responsable per aquestes modificacions o cancel·lacions.

Si, encara que es modifiquin els Terminis i Condicions i/o les Condiciones d'Entrega, continues utilitzant el servei prestat a través de la botiga online de Pila.com, després de cada modificació es considerarà que has donat la teva conformitat per a tal canvi. Seràs responsable de verificar les Condicions regularment amb la finalitat de determinar si s'ha produït algun canvi. Si no estàs d'acord amb qualsevol modificació dels Terminis i Condicions, hauràs de deixar d'utilitzar amb caràcter immediat el servei de la botiga online de Pilma.com

En cas que Pilma Disseny modifiqui aquestes condicions, la teva comanda quedarà subjecta a les Condicions vigents en la data i hora que vas realitzar la comanda. Podràs sol·licitar còpia de la versió vigent de les Condicions via e-mail a l'adreça: online@pilma.com

 

En cas que alguna part dels Terminis i Condicions sigui declarada il·legal o inaplicable, la disposició afectada es considerarà eliminada i romandran plenament vigents les altres disposicions dels esmentats Terminis i Condicions.